+387 32 460 521 krlezamiroslav@bih.net.ba
Studijska posjeta

Studijska posjeta

Učenici završnog IX razreda OŠ Miroslav Krleža iz Zenice su 11.10.2023. godine u pratnji svojih razrednika obavili studijsku posjetu Potočarima kod Srebrenice, gdje su prisustvovali historijskom času uz obilazak Memorijalnog centra....
MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

Svim uposlenicama i uposlenicima OŠ Miroslav Krleža, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine, želimo sretan Međunarodni praznik rada 1. maj.
PRIREDBA POVODOM DANA ŠKOLE

PRIREDBA POVODOM DANA ŠKOLE

Povodom dana škole, u utorak, 30.4.2024., u sportskoj sali održana je priredba u kojoj su učestvovali učenici svih razreda. Pored zanimljivih tačaka izvedenih pred brojnom publikom, u holu škole bila je postavljena i izložba zapaženih učeničkih radova.
TAKMIČENJE IZ INFORMATIKE

TAKMIČENJE IZ INFORMATIKE

24.4.2024. godine naša škola je bila domaćin XXVII kantonalnog takmičenja osnovnih škola iz Informatike, na kojem je naš učenik Adin Čorić ostvario zapažen rezultat osvojivši odlično 4. mjesto. Čestitke pobjednicima i učesnicima!
OBILJEŽAVANJE 8. MARTA

OBILJEŽAVANJE 8. MARTA

U četvrtak, 7.3.2024. u sportskoj sali naše škole obilježen je 8. mart, Međunarodni dan žena. Učenici naše škole su pod vodstvom svojih nastavnika za majke, sestre, supruge i kćerke u publici pripremili raznovrstan i zanimljiv program. SVIM ŽENAMA ČESTITAMO 8....